Cautare

53598 de rezultate pentru "amplasare radare azi 20 mai" (4.38 secunde)
Proiectul a fost initial pe lista prioritara a primariei, in ideea "infiintarii unui sistem de camere de supraveghere video destinate cresterii gradului de securitate al cetatenilor, in zonele cele mai aglomerate, cu risc ridicat de producere a unor evenimente infractionale, prin monitorizarea acestora si interventia operativa, in sprijinul cetatenilor de catre reprezentatii institutiilor autorizate", dupa cum se arata in Nota de fundamentare intocmita de Directia de Elaborare si Implementare Proiecte a primariei, semnata si de primarul Antonie Solomon.
Noua sala de spectacole a Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, inaugurata pe 24 ianuarie 2015 Dupa mai multe decenii in care Teatrul Ion Dacian si-a desfasurat activitatea in locatii-gazda sau in sedii de conjunctura, acesta va functiona in curand intr-un spatiu nou construit care ii este destinat, cladirea urmand a fi inaugurata in data de 24 ianuarie 2015 cu premiera nationala a celui mai de succes musical din toate timpurile, Fantoma de la Opera, de Andrew Lloyd Webber, in regia lui Stephen Barlow.
Claudiu Sorin) Ionut Vulpescu, ministrul Culturii, a declarat la inaugurarea salii Teatrului de Opereta si Musical Ion Dacian, ca acest proiect, dus pana la capat intr-o tara renumita, mai degraba, pentru ca, prea adesea, isi lasa balta interesele, inseamna, de fapt, un drum care abia acum incepe.
Criticile virulente ale lui Vladimir Putin la adresa Washingtonului demonstreaza nemultumirea Moscovei fata de autoritatea tot mai mare pe care NATO si Statele Unite o au in fosta sa sfera de influenta si isi propun sa promoveze imaginea unei Rusii puternice, potrivit analistilor, citati de AFP.
NATO traverseaza, odata cu razboiul din Georgia, cea mai grava criza in relatia cu Rusia de la incheierea Razboiului Rece, iar Alianta va trebui sa isi regandeasca strategia.
Durata lucrarilor nu poate fi mai mare de 18 luni.Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor (MDLPL) a elaborat recent un Ghid Operational de implementare a Programului prioritar national pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii culturale, respectiv dotarea asezamintelor culturale din mediul mic urban si rural, a carei valoare maxima eligibila se ridica la suma de trei milioane de lei.
Pentru reamenajarea centrului istoric al Craiovei, primaria ar putea beneficia de 20 de milioane de euro de la Comunitatea Europeana.
Aspectul este important deoarece in zona sunt mai multe cladiri monument istoric. ... Ce parere aveti despre aspect si amplasare? ... In zona sunt mai multe monumente istorice - Parcul Herastrau, Gara Baneasa, Muzeul Minovici, insa studiul de fezabilitate nu spune cum va fi afectata imaginea acestora.
El a precizat ca Romania „va mentine parteneriatul strategic cu Statele Unite si cu Marea Britanie, tari care se concentreaza mai mult asupra importantei strategice a zonei extinse a Marii Negre“.
De aceasta amplasare favorabila sunt legate multe dintre sperantele de dezvoltare a urbei in anii viitori. In aceeasi sedinta festiva a Consiliului Local, au mai fost acordate doua titluri de cetatean de onoare al Marghitei:
Problema o constituie proasta amplasare a intrarii supermarketului, din cauza clientilor fiind provocate adevarate ambuteiaje rutiere. ... Pe langa aceasta, numarul accidentelor rutiere, de cele mai multe ori datorate vitezei, au crescut drastic.
Prin aceasta amplasare, se asigura 2,1 milioane de vizualizari pe luna. "A fost aleasa Delta Dunarii pentru acest megaboard din mai multe considerente :
"Ele revenind la loc, pentru noi nu reprezinta o problema deosebita", a mai aratat Polizu.
Indicatorul trilingv cu inscriptia “Tinutul Secuiesc“, pus ieri de reprezentanti ai UDMR la granita dintre judetele Covasna si Brasov, a fost indepartat la doar cateva minute dupa amplasare de catre politisti.
Mircea Geoana si-a exprimat convingerea ca administratia Bush va lua o decizie de amplasare de baze de tip nou in Romania si Bulgaria.
Ratificarea Acordului de amplasare a facilitatilor militare americane in Romania, semnat in decembrie anul trecut de catre ministrii de Externe din Romania si SUA, a fost subiectul unei discutii dintre membrii comisiilor parlamentare reunite de aparare si politica externa si reprezentantii MAE si MApN.
c) planul de situatie - amplasare in zona - cu precizarea distantelor fata de vecinatati si a cailor de acces la drumurile publice - doua exemplare;
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Marturii privind fenomenul OZN Relatam, in articolul de saptamana trecuta, ca in perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a organizat la National Press Club din Washington, asa-numita "Audiere a Cetatenilor privind Dezvaluirea" a tot ce stie guvernul privind realitatea prezentei extraterestre pe Pamant.
Rezum mai jos principalele idei din aceasta declaratie. ... Radacinile acestui interes au stat in ipoteza ca unele obiecte ar putea fi aeronave militare, misiuni de recunoastere, sau de testare a apararii aeriene (radare etc.), venite dintr-o tara straina, probabil din Uniunea Sovietica.
google-analytics.com